Select your language

MX-System

2023-04-07

Flexibel, modulair schakelkastsysteem

Het MX-System is een flexibel, modulair schakelkastsysteem dat direct op de machine gemonteerd kan worden, zonder bijkomende beschermende behuizingen. 

De komst van het MX-System markeert dus het begin van automatisering zonder schakelkast.
Dit brengt tal van voordelen met zich mee: zowel de constructie, configuratie, installatie als het onderhoud van de machinesturing verlopen sneller en makkelijker.

 

io-link beckhoff automationio link beckhoff automation front mO6224

 

Binnen het kader van dit flexibele, modulaire systeem werden recent 2 nieuwe IO-Link Masters toegevoegd aan het MX-portfolio om optimaal in uw noden aan IO-Link technologie voorzien.

Een class A IO-Link Master (MO6224-0020-1112) en een Class B IO-Link Master (MO6224-0039-1112).

De class A IO-Link Master zal de standaardkeuze worden voor de meeste toepassingen om met IO-Link Devices te communiceren.

Voor applicaties waar IO-Link Devices gebruikt worden die nood hebben aan extra vermogen, werd de Class B IO-Link Master ontwikkeld.

Bovendien kan deze IO-Link Master in het kader van een TwinSAFE applicatie de voeding van de IO-Link actuatoren op een veilige manier uitschakelen.

MX-System + IO-Link: een perfecte combinatie.

Dankzij de toevoeging van deze twee IO-Link Masters aan het MX portfolio, zal het MX-System aan diverse behoeften aan IO-Link technologie kunnen voldoen.